Slavica (20) iz Strumice je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a sad je došla do samog finala „Zvezda Granda“.

Već godinama se bavi pevanjem, a u slobodno vreme voli da putuje.

Kao svoje vrline ističe ambicioznost i opuštenost, a najveća mana je ta da nekad ume ponekad da bude tvrdoglava.

Kada je reč o savetima koje je dobijala od mentora od takmičenju, kaže da ih ima više u kontinuitetu a svi se svode na jedan, ali pravi.

-Radimo zaista puno, i u poslednje vreme ceo naš tim porvodi dosta vremena zajedno i Đorđe zaista svakog savetuje tokom tih vežbi i proba, a ono što je glavna poruka koju nam je dao jestre da budemo svoji – ispričala je Slavica i istakla da joj posebno prija i druženje sa kolegama tokom priprema.

-Svi smo zajedno i imai tu međusobnih sugestija. Mislim da je sve to dobro i da daje jednu pozitivnu energiju. Ima istina tu i pozitive i negative. Jer, moramo ponekad i da se međusobno kritikujemo, kako bi na kraju sve ispalo super – rekla je Slavica za Grand.

Slavica Angelova – mentor Đorđe David







Samouverena i vesela na scenu je sledeća izašla Makedonka Slavica Angelova koja je kroz takmičenje branila boje tima Đorđe Davida. Angelova je u finalnoj večeri “Zvezda Granda” nastupala pod rednim brojem sedam, a izvela je pesmu Aleksandre Radović “U šaci me imaš” i “Ti nisi taj”.

Kandidatkinja je odevena sva u crno, a stajling je upotpunila srebnim detaljima.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Slavica Angelova iz Strumice za drugu pesmu u finalnoj večeri izabrala je numeru Nine Badrić „Čaroban“. Ako vam se njen nastup dopao, možete glasati broj 7 na broj iz zemlje iz koje glasate.

Trka za pobednika se nastavlja, a nakon drugog preseka takmičenje nastavlja četiri pevača, dok četvoro napušta takmičenje.

Nakon drugog prseka takmičenje nastavljaju: Slavica Angelova, Dragan Đurić, Semir Džanković, Maja Jević.

Bitku za pobednika su završili: Petar Bulatović, Sanela Hasić, Dženan Rakić, Matrina Jozinović.

Nakon nje, nastupila je Slavica Angelova iz Strumice, za ovaj krug odabrala je pesmu „Pucaj u ljubav“.

Situacija se zahutava iz minuta u „Zvezdama Granda“, četiri takmičara su ostala, dvoje ispadaju, a dvoje će biti u trci za pobedu u super finalu.

U trci za pobedu su: Slavica Angelova, Dragan Đurić.

Nakon preseka, takmičenje su napustili: Maja Jevtić, Semir Džanković.

U super finalu Slavica Angelova je pevala numeru „Ugasi me“.

88.367 glasova osvojila je Slavica Angelova iz Severne Makedonije i ona je pobednica šesnaeste sezone takmičenja „Zvezde Granda“.

Drugoplasirani takmičar Dragan Đurić je osvojio 71.747 glasova.

Pobednik je: Slavica Angelova.









Komentari: