Sanea ima 25 godina i dolazi iz Tuzle. Završila je srednju Muzičku školu, ali se bavi pevanjem.

Svira harmoniku i klavir, a hobi joj je ples. Učestovala je na nekoliko muzičkih festivala i već se takmičila u “Zvezdama Granda”.

Za sebe kaže da je iskrena i stidljiva osoba, a muzički uzor joj je Slađa Allegro.

Sreća joj je osmehnula nakon nekoliko godina pokušaja u „Zvezdama Granda.

– Ponovo sam se prijavila jer jednostavno volim. Ovo je prvi put da sam prešla dalje od trećeg kruga. Tri godine sam pravila pauzu od takmičenja i mislim da sam konačno zaslužila ovo, stekla sam iskustvo za to vreme, radila sam i to je uticalo– rekla je Sanela tokom takmičenja.

Sanela Hasić – mentor Ceca Ražnatović



Pod rednim brojem trinaest večeras je nastupila Cecina kandidatkinja Sanela Hasić iz Banovića, iz Bosne i Hercegovine. Finalistkinja je zablistala u dugoj elegantnoj haljini sa kristalima ne skidajući osmeh sa lica.

Kao i cele sezone i večeras je ostala dosledna svom repertoaru i otpevala dobro poznati hit Dragane Mirković pod nazivom „Pitaju me u mom kraju“ i razgalila studio onako kako samo ona to ume.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Sanela Hasić iz Banovića nastavlja trku za pobednika „Zvezda Granda“. U drugom krugu finala odabrala je pesmu „Oči oči“.

Trka za pobednika se nastavlja, a nakon drugog preseka takmičenje nastavlja četiri pevača, dok četvoro napušta takmičenje.

Nakon drugog prseka takmičenje nastavljaju: Slavica Angelova, Dragan Đurić, Semir Džanković, Maja Jević.

Bitku za pobednika su završili: Petar Bulatović, Sanela Hasić, Dženan Rakić, Matrina Jozinović.









Komentari: