Nenad ima 28 godina i dolazi iz Niša. Završio je srednju muzičku školu, bavi se pevanjem i otac je troje dece.

Voli da radi fizičke poslove, takođe voli gejming i motociklizam. Kaže da je ambiciozan i da mu je glavna vrlina upornost, a mane to što je nekad neodgovoran i zaboravan.

U takmičenju je ostao upamćen kao kandidat koji je na sceni „Zvezda Granda“ saznao pol bebe koju očekuju njegova supruga i on.

Na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića u emisiji da li više priželjkuju dečaka ili devojčicu, oboje su odgovorili kako im je svejedno pošto već imaju i sina i ćerku, a kada je Kostov probušio veliki balon izletelo je mnoštvo malih plavih balona koji su značili da stiže još jedan dečak u njihovu porodicu.

Tokom takmičenja palo je i kumstvo između Nenada i njegovog suparnika iz duela.

Nenad Kostov – mentor Ceca RažnatovićTreći po redu nastupio je Nenad Kostov koji je opušteno i nasmejano izašao na veliku scenu i koji brani boje tima Cece Ražnatović.ć

U prugastom satenskom odelu i bez košulje u spektakularnoj večeri predstavio se pesmom „Živote ženo bez morala“ kojom je raznežio publiku, a zatim je i razdrmao studio Lusiovim hitom „Dudo“. Veseo i nasmejan završio je svoju izvedbu uz aplauz publike.ć

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Komentari: