Ova finalistkinja ima 23 godine i dolazi iz Kaknja, ali godinama živu u Beču. Studentkinja je nutricionizma i za sebe kaže da je uporna, ambiciozna i empatična, dok joj je mana to što je perfeksionista i često zabrinuta.

Muzički uzor joj je Marija Šerifović kod koje je i završila u timu.

Prvi prvom pojavljivanju u „Zvezdama Granda“ Saša Popović je pohvalio njen nastup, a gledaocima otkrio kako je Martina pevala na audiciji.

-Ti si zaista bila najbolja u Sarajevu na audiciji, večeras kada si počela bio je jedan flaš, pa se Bosanac odmah uhvatio za panik. Dobro je da si se odmah izvukla -rekao je Saša.

Tokom celog takmičenja Martina važi za favorita, što joj pred završnicu šoua predstavlja pritisak, a što joj je i mentorka zamerila.

-Ko mi kaže sledeći put reč favorit – ide napolje. Šalu na stranu, ona mi to svaki dan govori, a ne mogu da ignorišem ni to što drugi članovi žirija takođe to govore. Ali opet malo gledam u Mariju kako će da reaguje, ali dobro je -rekla je Martina za Grand.

Martina Jozinović- mentor Marija ŠerifovićPod rednim brojem dva predstavila se Martina Jozinović koja je finalnim nastupom želela da opravda očekivanja koja je postavila tokom celog takmičenja.

Devojka iz Kaknja odlučila je da zagreje publiku pesmom „Imaš pravo“ od Severine koju je pevala dok je u šljokičastom kompletu stajala na velikoj crnoj kutiji. Pravi spektal nastao je kada je Jozinovićeva digla publiku na noge pesmom „Đerdan“ uz koju je đuskala i pevala dok je publika pratila ovacijama.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Sledeća je nastupila Martina Jozinović koja je otpevala numeru Milice Pavlović „Provereno“.

Nakon drugog prseka takmičenje nastavljaju: Slavica Angelova, Dragan Đurić, Semir Džanković, Maja Jević.

Bitku za pobednika su završili: Petar Bulatović, Sanela Hasić, Dženan Rakić, Matrina Jozinović.

Martina Jozinović- mentor Marija Šerifović

Komentari: