Tridesetogodišnja finalistikinja dolazi iz Gomelje, Belorusije, ali se zbog ljubavi preselila u Crnu Goru.

Po obrazovanju je producent, a bavi se pevanjem, dok u slobodno vreme voli da ide u teretanu. Ima dvoje dece i supruga koji je podržava u njenoj nameri da uspe u „Zvezdama Granda“.

–On zna da je muzika moj život, počela sam da pevam sa pet godina, učestvovala sam na takmičenjima ranije, ali kada sam osnovala porodicu zapostavila sam pevanje. Sada se osećam spremnom. Pišem tekstove i muziku i nema razloga da to sve završi u smeću. Želim da budem pevačica – otkrila je ranije Ksenija za Grand.

Ksenija Tanu – mentor Marija Šerifović

ć

Ksenija Tanu je nastupala pod rednim brojem 11, a njen moćni vokal bio je upotpunjen efektmnom scenografijom. Ona je okružena vatrenim prstenom maestralno otpevala pesmu Zdravka Čolića “Ti možeš sve al’ jedno ne” i to verziju koju inače izvodi njena mentorka Marija Šerifović.

Finalistkinja je ponela runadavu bluzu i pantalone zelene boje, što je sve dodatno podgrejalo više nego dobar scenski nastup.

Njen nastup ispraćen je burnim aplauzima a Voja i Sanja su đuskali na sceni tokom njenog nastupa.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović, Ksenija Tanu.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.

Komentari: