Posle nekoliko godina pokušaja u „Zvezdama Granda“, Hamza je uspeo da dođe do finala što ga je u polufinalu dovelo do suza.

Ovaj 32-godišnji finalista rodom je iz Tuzle, ali godinama živi u Zagrebu. Po zanimanju je medicinski tehničar, oženjen je i ima sina Dina.

Za sebe kaže da je šaljivdžija i veoma komunikativan, a mana mu je što je tvrdoglav.

Zbog „Zvezda Granda“, a na nagovor svoje mentorke smršao je čak 13 kilogrfama.

-Dobra ishrana i dobar trening sa mojim trenerom i sa momcima sa kojima radimo subotom grupne treninge – pojasnio je takmičar kako je skinuo kilograme.

-Uglavnom idem u teretanu, ali to je mučenje – iskren je Hamza.

Hamza Gušić – mentor Marija Šerifović



Hamza Gušić iz Tuzle i Zagreba , i iz tima Marije Šerifović nastupio je pod rednim brojem 10 koji je izveo hit Šabana Šaulića “Nekada smo ti i ja” i odmah je uneo dobru atmosferu.

Naime, već sa prvim taktovima pesme Hamza je pokazao da je sjajan i u plesu, a kada je zapevao dokazao je da je zasluženo izborio mesto u finalu “Zvezda Granda”.

On je tokom takmičenja već postao prepoznatljiv po svojim elegantnim stajlinzima, a večeras je odlučio da ponese plavo odelo koje je upotpunio žutim ukrasnim dugmićima na sakou i belim cipelama koje su savršeno pristajale u ovoj kombinaciji.

U prvom preseku imamo 118.313 glasova.

Takmičenje nastavljaju: Dragan Đurić, Semir Džanković, Slavica Angelova, Maja Jevtić, Sanela Hasić, Petar Bulatović, Dženan Rakić, Martina Jozinović.

Takmičenje su napustili: Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Igor Knežević, Nenad Kostov, Ivona Damjanović, Amna Jusić, Milan Bukilić, Hamza Gušić.









Komentari: