- U finale se ide sa sedam osvojenih glasova, znači šest glasova od žirija i moj je sedmi- objasnio je Popović.Nakon deset meseci neverovatne borbe ml
ZVEZDE GRANDA 2022 - polufinale (24. 06.) - cela 41. emisija

Prvi ove večeri na Grandovoj sceni nakon deset meseci žestoke borbe u dugoočekivanom polufinalu predstavili su se Stefan Tomić iz tima Đorđa Davida i Maja Milutinović iz tima Cece Ražnatović.

Glasove su ukrstili u ovoj polufinalnoj večeri i dva sjajna mlada pevača Nikolina Đekanović iz Milijevog tima i Željko Vukčević iz tima Marije Šerifović i svojim fantastičnim nastupima zagrejali atmosferu u studiju.

Glasove su ukrstili u velikom polufinalu i Nermin Handžić iz tima Viki Miljković i Aleksandar Damnjanović iz tima Cece Ražnatović i dali sve od sebe da ostave što bolji ustisak na publiku i stručni žiri i budu još bliži ostvarenju svojih snova i to im je pošlo za rukom.

Takmičar iz tima Đorđa Davida, Adi Begić večeras je ukrstio glas sa Sandrom Mladenović, čiji je mentor Ana Bekuta.

Dva moćna narodnjaka, Mustafa Mehić i Velid Handžić, večeras su priredili spektakl za pamćenje.

Marijin takmičar, Mustafa, odabrao je numere "Lepi dani mog detinjstva" i "Bosanac", dok je Velid, iz tima Snežane Đurišić, pevao "Kad bi znala" i "Zvjezda tjera mjeseca".

Usledio je pravi bosanskohercegovački derbi kada su na scenu stali Branka Šaula i Kenan Dervišević.

Naredni polufinalni duel usledio je između Žarka Madžića iz Cecinog tima i Andrijane Petrušovske iz tima Đorđa Davida.

Večerašnjim duelom između Srđana Stanića (19) iz Gradiške i Natalije Joksimović (17) iz Beograda dobili smo još jednog finalistu "Zvezda Granda".

Da su polufinalisti "Zvezda Granda" maestralni pevači, ali i muzičari uverili smo se u duelu između Crnogorke Tamare Živković (21) i Bosanca Sidika Šabanovića (20) koji su svojim nastupom oduševili sve.

Neverovatan duel i neočekivana situacija dogodila se između Alema Bajrovića (27) iz Sarajeva i Hanada Džehverovića (28) iz Zenice, a konfuziju među kandidatima napravio je slučajno Saša Popović.

Fenomenalan duel narodnjaka u polufinalu odigrao se između Nenada Osmanovića iz tima Viki Miljković i Melihe Imširović koja brani boje tima Marije Šerifović.

Uprkos sjajnom i veselom nastupu koji su u polufinalu izveli Miloš Kovačevič i Jovana Lazarević, žiri nije bio široke ruke te im dao samo po četiri glasa.

Poslednji par u večerašnjem polufinalu činili su Aleksandar Josifovski iz tima Đorđa Davida i Enis Todić, Cecin kandidat koji su potpuno izdominirali scenom, svako u svom muzičkom fahu.

Finalisti su: Nermin Handžić, Sandra Mladenović, Mustafa Mehić, Velid Handžić, Kenan Dervišević, Andrijana Petrušovska, Srđan Stanić, Tamara Živković, Alem Bajrović, Aleksandar Josifovski, Maja Milutinović, Hanad Džehverović, Nikolina Đekanović, Željko Vukčević i Nenad Osmanović.







Komentari: