Srđan Stanić se u velikom finalu pojavio u elegantnom odelu, a kada je zapevao pesmu Miloša Bojanića “Bosno moja jabuko u cvetu” nastao je pravi haos
Srđan Stanić se u velikom finalu pojavio u elegantnom odelu, a kada je zapevao pesmu Miloša Bojanića “Bosno moja jabuko u cvetu” nastao je pravi haos u studiju. Raskošan glas i harizma kojom je plenio nikoga nije ostavila ravnodušnim, te su svi igralili i veselili se uz njegovu izvedbu. Srđan je u za drugu pesmu izabrao takođe dobro poznati stari hit Šabana Šaulića “Nekada smo ti i ja” i u njoj takođe pokazao sav svoj pevački talenat koji ga je sasvim opravdano doveo do samog finala.

Srđan Stanić - Zvezde granda 2022 - FINALE - 25. jun





Takmičar koji može da kaže da je zbog takmičenja ''Zvezde Granda'' podneo najveću žrtvu jeste Srđan Stanić. Naime, ovaj devetnaestogodišnjak rodio se i odrastao u Švedskoj gde je završio osnovnu i srednju šklolu, da bi se pre dve godine vratio u Gradišku (BiH) odakle vuče korene, i učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Srđanu je ovo druga sezona takmičenja i brani boje tima Aleksandra Milića Milija.

Komentari: