U spektakularnoj finalnoj večeri 13. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija i sms glasova publike pobedila je Džejla Ramović. Sab
Takmičari koji su se plasirali u finale Zvezde Granda su: Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Alem Kadić, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Sanel Smolo, Nevena Stojković, Ahmed Orahovčić, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Armin Jusufović, Martinijan Kirilovski, Džejla Ramović, Ognen Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski Darinos.

U spektakularnoj finalnoj večeri 13. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija i sms glasova publike pobedila je Džejla Ramović. Sabiranjem glasova na tabeli sedamnaestogodišnja pevačica iz Goražda je apsolutna pobednica najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Pored glasova publike primenjen je i evrovizijski sistem glasanja sa bodovanjem, a uključivali su se i bodove delili pevači iz Srbije i regiona među kojima su: Elena Risteska, Milica Todorović, Neda Ukradem, Željko Vasić, Tamara Todevska i mnogi drugi.

Mlada Džejla bila je favorit od samog početka, a publika u sali je oduševljeno reagovala kada su čuli da je upravo ona osvojila prvo mesto.Komentari: