Isak Šabanović - 21. vijek i Pljuni I zapjevaj - Zvezde granda 2021 - finale - 26. jun - Pod rednim brojem pet predstavio nam se Isak Šabanović (25) i
Isak Šabanović - 21. vijek i Pljuni I zapjevaj - Zvezde granda 2021 - finale - 26. jun

Pod rednim brojem pet predstavio nam se Isak Šabanović (25) iz Bijelog Polja. Odeven u svom prepoznatljivom, rokerskom fazonu izveo je splet pesama ‘’21. vijek’’ , ‘’Pljuni I zapjevaj’’ I ‘’Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac’’. Na sceni mu se pored benda pridružio I mentor Aleksandar Milić Mili, koji je svirao gitaru, a sve je bilo ispraćeno sjajnim pirotehničkim efektima. Ono što je privuklo pažnju publike jeste specijalno izrađen stalak za mikrofon koji izgleda poput kičmene moždine. Isak je u finalnom nastupu zaista dao sve od sebe, te se za kraj bacio na sceni I ostao da leži dok je publika skandirala.





Osam kandidata koji posle prvog preseka glasova ostaju u borbi za prvo mesto su: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Valentina Kuzmanović, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić i Bojan Pavlović.

Isak Šabanović nastupa i u drugom kragu uz pesmu "Mi plešemo".





Posle drugog preseka, borbu za prvo mesto nastavljaju: Isak Šabanović, Mahir Mulalić, Valentina Kuzmanović i Mite Stoilkov.

Isak Šabanović nastupa treći put večeras, ovoga puta uz pesmu "Sinoć sam pola kafane popio".





Isak Šabanović se bori za prvo mesto, pevajući pesmu "Stipu gatibo".



Komentari: