Pobednik Zvezde Granda 2015 je Haris Berković! Drugoplasirani je Semir Jahić, dok su treće i četvrto mesto zauzeli Alen Hasanović i Filip Božinosvki.
Nakon žestoke borbe u superfinalu, publika je izabrala novu muzičku zvezdu. Pobednik Zvezde Granda 2015 je Haris Berković! Drugoplasirani je Semir Jahić, dok su treće i četvrto mesto zauzeli Alen Hasanović i Filip Božinosvki.

Pored Harisa u superfinalu "Zvezda Granda" učestvovali su: Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Alen Hasanović, Marina Stankić, Tamara Dragić, Semir Jahić, Biljana Marković, Filip Božinovski, Belma Karšić i Sead Hodžić.

SC Boris Trajkovski bio je pretesan da primi sve obožavaoce i navijače muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Mladi takmičari nastupali su pred 12.000 ljudi koliko je bilo u hali, a podršku, osim Saše Popovića, koji ih je bodrio sve vreme, dali su im Dragan Kojić Keba, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Lepa Brena. Koliko je Grandov stručni i produkcijski žiri popularan u Makedoniji govori i podatak da je publika u najvećoj skopskoj hali skandirala njihova imena, ali i horski pevala njihove hitove.

Haris Berkovic - Kralj izgubljenih stvari - ZG - Finale - (Tv Prva 12.07.2015.)Komentari: