Pobeda je nikad neizvesnija, favorita je mnogo, a takmičari će sigurno, kao i do sad, dati sve od sebe da još jednom osvoje srca i simpatije publike k
Pobeda je nikad neizvesnija, favorita je mnogo, a takmičari će sigurno, kao i do sad, dati sve od sebe da još jednom osvoje srca i simpatije publike koja će to znati i da nagradi. Šesnaest mesta u finalu bilo je rezervisano samo za one najbolje, koji će večeras uživo pevati u velikom finalu pred publikom iz čitavog sveta.

U nastavku teksta pogledajte pod kojim rednim brojem će se finalisti predstaviti:

1. Hanad Džehverović

2. Nenad Osmanović

3. Sandra Mladenović

4. Nermin Handžić

5. Maja Milutinović

6. Kenan Dervišević

7. Srđan Stanić

8. Tamara Živković

9. Mustafa Mehić

10. Andrijana Petrušovska

11. Alem Bajrović

12. Željko Vukčević

13. Meliha Imširović

14. Velid Handžić

15. Nikolina Đekanović

16. Aleksandar Josifovski

Nakon prvog kruga u kom su se finalisti predstavili jednom pesmom, napravljen je prvi presek glasova, te su takmičenje napustili Velid Handžić, Maja Milutinović, Tamara Živković, Alem Bajrović, Hanad Džehverović, Andrijana Petrushovska, Nikolina Đekanović i Nenad Osmanović.

Takmičenje nastavljaju Mustafa Mehić, Sandra Mladenović, Željko Vukčević, Nermin Handžić, Aleksandar Josifovski, Srđan Stanić, Meliha Imširović i Kenan Dervišević koji uživo izvode još jedan splet pesama, nakon čega će biti napravljen i drugi presek.

Osam finalista borilo se junački u drugom krugu finala, ali je nažalost takmičenje napustilo četiri kandidata, a to su Mustafa Mehić, Željko Vukčević, Srđan Stanić i Meliha Imširović. U trci za pobedu ostala su četiri kandidata, te će se takmičenje nastaviti Aleksandar Josifovski, Nermin Handžić, Kenan Dervišević i Sandra Mladenović.

Nakon poslednjeg preseka u finalnoj večeri ispali su Kenan Dervišević i Sandra Mladenović. U igri za pobedu ostalo je samo dva takmičara, a to su Aleksandar Josifovski i Nermin Handžić.

Pobednik "Zvezda Granda" za sezonu 2021/2022 je Nermin Handžić.













Komentari: