Finalisti su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kaz
ZVEZDE GRANDA 2021 - polufinale (24. 06.) - cela 73. emisija

Nakon skoro dvogodišnje borbe na velikoj sceni "Zvezda Granda" stručni žiri je, u polufinalnoj noći, odabrao najbolje kandidate za veliko finale. Publika i žiri uživali su u fantastičnim nastupima 12 duelista koji su ostavili srce na bini i dali sve od sebe da se plasiraju u završnicu takmičenja. U subotu, 26. juna u 21 sat na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH, održaće se veliko finale najgledanijeg šou programa „Zvezde Granda“.

Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona.

Finale se bliži a odluku o tome ko će poneti laskavu titulu zvezde Granda donosite samo vi vašim SMS glasovima.

Finalisti su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Komentari: