Zvezde granda 2018 - finale (14. jun): Pobednici su Anid Ćušić - Teodora Toković (žiri) i Anid Ćušić (SMS glasovi) - cela emisija

Pobednici su: Teodora Toković (stručni žiri) i Anid Ćušić (SMS glasovi). Sveukupni pobednik je Anid Ćušić.

Finalisti su: Anid Ćušić, Lidija Janković, Teodora Toković, Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić.

U spektakularnoj finalnoj večeri 12. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija koji je glasao u studiju i 40 pevača koji su se uključili telefonskim putem pobedila je Teodora Toković. Pevačica iz Beograda trijumfovala je sa 218 glasova na tabeli i na poklon je dobila pesmu od „Grand produkcije“.

Po odluci publike koja je glasala sms porukama pobedio je Anid Ćušić. Pevač iz Mostara trijumfovao je sa 34985 glasova na tabeli. On je na poklon od „Grand produkcije“ dobio pesmu.

Proglašenje pobednika, intervjui, zanimljivosti - ZVEZDE GRANDA 2018 - FINALEPobednik Anid Ćušić i Saša Popović - Finale Zvezda GrandaIntervju sa pobednicom "Zvezda Granda" Teodorom TokovićZvezde Granda – Cela emisija 40 – ZG 2017/18 – 14.06.2018.

Popular posts from this blog

Zvezde granda 2019 - polufinale - cela emisija

Zvezde granda 2016 - finale (15. jul): Pobednik je Ibro Bublin - cela emisija

Zvezde granda 2014 - finale (28. jun): Pobednik je Mirza Selimović - cela emisija